Dit levert het op voor jou als ondernemer


Fietsenwinkels, kledingzaken, huiswerkbegeleiders: ondernemers en verenigingen staan in de rij om deel te nemen aan Pass of het Nexxt platform in hun gemeente. Logisch. Met weinig moeite bereik je veel meer klanten en schiet je omzet omhoog. En het kost helemaal niets. Als je product of dienst is goedgekeurd door je gemeente als onderdeel van een (minima-)regeling en toegevoegd op het platform, hoeft er niets meer te gebeuren. Mensen met een beperkt budget nemen jouw product af, de gemeente vergoedt.


De voordelen van samenwerken met de gemeente

Steeds meer ondernemers ontdekken de voordelen van een samenwerking met de gemeente op het gebied van minima- en kortingsregelingen voor inwoners. Dit zijn de belangrijkste argumenten:

  • Deelname aan de regelingen binnen je gemeente is een gemakkelijke manier om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.
  • Zonder een euro uit te geven maak je op grote schaal reclame.
  • Je kweekt eenvoudig meer naamsbekendheid en goodwill.
  • De omzet van je bedrijf gaat gratis en voor niets omhoog.
  • Het is nog makkelijk ook.

Inwoners kunnen via de website of met hun stadspas verschillende producten afnemen. Zij zien automatisch wat er mogelijk is binnen hun budget. Dat kan variƫren van een flinke korting tot een totale vergoeding. Wijzigt jouw aanbod binnen de regeling? Met een paar klikken werk je alle gegevens bij.

Ondersteuning als je producten of diensten aanbiedt

Het gebruik van onze platforms spreekt voor zich. Loop je toch tegen vragen aan waarover je even wilt overleggen? Daarvoor hebben we Bureau Minima Regelingen opgericht. Dit is de klantenservice voor ieder bedrijf of iedere vereniging die iets aanbiedt. Werkt jouw gemeente samen met Intermediad? Dan helpen we je graag!