Dit levert het op voor jouw gemeente

Als gemeente maak je het leven van jouw inwoners graag zo makkelijk mogelijk. Zeker voor mensen die het toch al moeilijk hebben. Bijvoorbeeld met budgetten en regelingen. Dat is fantastisch natuurlijk. Maar wat als mensen niet weten waar ze precies recht op hebben? Of als de vraag veel groter is dan het aanbod? Of andersom? In veel gemeenten gaat het hier mis. Er is weinig overzicht over alle potjes en mogelijkheden. Geld lekt weg of blijft juist liggen. Wij maken het mensen graag gemakkelijk door het gemeenten gemakkelijk te maken.

Handige managementtool voor gemeentelijke budgetten

Veel gemeenten doen dus meer voor hun inwoners dan zichtbaar is. Het is zonde als je prachtige aanbod ondersneeuwt en de budgetten niet belanden waar ze thuishoren. Met Pass en het Nexxt-platform is het voor de inwoners van jouw gemeente in één oogopslag duidelijk welke regelingen en budgetten er zijn. De websites zijn voor de gemeente meteen een managementtool met alle nodige overzichten. Welke budgetten zijn er, hoeveel geld is dit jaar al gebruikt, waar lopen vraag en aanbod elkaar mis, et cetera.

Versterk de band met de lokale middenstand

Je helpt trouwens niet alleen je eigen gemeente en de inwoners als je kiest voor een samenwerking met Intermediad. In de praktijk blijkt ook dat een verzameld platform zorgt voor een groter aanbod van lokale bedrijven. Ondernemers en verenigingen staan vaak in de rij om ondersteuning te bieden. Bijvoorbeeld om zo vorm te geven aan hun mvo-beleid en kosteloos meer naamsbekendheid te kweken. Top! Als gemeente bied je zo een aantrekkelijk aanbod voor minima. Iedereen wint.

Ondersteuning bij het gebruik van Pass en het Nexxt platform

Je kunt bij Intermediad alleen het platform aanschaffen of een platform met pas. Daarvoor betaal je dan eenmalig een vast bedrag en wij regelen het. Als je ook de backoffice wilt uitbesteden, dan kan dat. Voor een heleboel gemeenten zijn wij de klantenservice op afstand. Inwoners of ondernemers met vragen kunnen dan bij ons terecht. En natuurlijk helpen we ook medewerkers van de gemeente als die vragen hebben. Bijvoorbeeld over de uitvoering van het minimabeleid in de gemeente of gebruik van het systeem.